Pot0ngan Babak Hamun Syukri Yahya Tvlar ,Puteri Sarah Dedah Scene Dibuat Pada Hari Fail Cerai.

Drama bersiri ad4ptasi novel yang paling ditunggu, Andai Itu Takdirnya sudahpun ditayangkan di saluran Astro. Gandingan mantap pelakon hebat,

Shukri Yahaya dan Hannah Delisha benar-benar menjadi dan ramai yang berpu4s hati dengan lak0nan mereka.

Puteri Sarah punya m4rah sampai betul!
Namun, watak Puteri Sarah Liyana yang memegang watak Umairah turut menjadi perhat1an lebih-lebih lagi dia menjadi rakan kepada Hannah yang merupakan watak utama.

Potongan babak Umairah mem4rahi Syed Azril telah tul4r di media sos1al kerana ramai yang merasakan ia seperti luahan am4rah Puteri Sarah dengan apa yang berlaku ketika ini.

Kena h4mun kaw2!
Ramai yang berpendapat bahawa sedutan dari episod tersebut betul-betul ‘sampai’ kepada penonton lebih-lebih lagi gerakan badan menjadikan bab4k berkenaan cukup ‘real’.

Puteri Sarah turut berkongsi video tersebut di Instagram dengan menulis kapsyen ‘Umairah on faiyahh!!!’ beserta ucapan terima kasih kepada penulis novel dan skrip serta pr0duksi drama yang memberikannya peluang berlakon dalam drama tersebut.

Memang pu4s hati tengok Sarah lepas g3ram
Menjengah ke ruangan komen, rata-rata wargnet telah meninggalkan komen dengan berasa’ ser4m’ jika menjadi Shukri kerana dih4mun dengan begitu ‘d4syat’ oleh seorang wanita.

Pelakon Idzham Ismail yang memegang watak Ikram turut menyatakan yang dia hampir ‘h4ngus’ ketika berada di sebelah Umairah sewaktu mem4rahi Syed Azril.

Mesti Shuk rasa ‘kenapa aku yang kena’

Tangan gerak2 tu ser4m je kena dekat Shukri

H4ngus Ikram denat sebelah

‘One take’ je, kebetul4n pada hari sama fail c3rai
Menerusi komen, pemilik nama sebenar, Puteri Sarah Liyana Megat Kamaruddin itu mengatakan yang bab4k tersebut dibuat secara

‘one take’ dan kebetulan pada hari dia menfailkan pencer4ian tempoh hari.

Drama Andai Itu Takdirnya telah mula bersiaran pada 6 Mac 2023 di Astro Ria. Difahamkan drama adaptasi novel karya Siti Rosmizah ini mempunyai 60 episod dan ditayangkan pada setiap Isnin hingga Khamis.

Antara b4risan pelakon yang menjayakan drama berkenaan adalah Hannah Delisha (Aliya), Shukri Yahaya (Syed Azril), Idzham Ismail, Puteri Sarah dan ramai lagi.

Sumber: Puteri Sarah, Twitter NanieyZakuan

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih

Jom Tekan Like Page Kami Di Bawah Artikel ni.

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda.

Sementara itu, anda boleh baca juga kisah-kisah lain yang menarik dan menghiburkan di bawah ini yang dikongsikan seperti berikut:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *